Днес отборът на "ОК Офис и ВИП Комфорт" замина за Рио де Жанейро

Днес рано сутринта тимът на „ОК Офис и ВИП Комфорт“, спечелил турнира „Каменица Фен Купа 2013“, излетя от София към Амстердам и от там за Бразилия. Разградският футболен отбор е в състав от бивши футболисти в различни формации на „Лудогорец“: Юлиян Господинов, Теодор Тодоров, Мишо Спасов, Ивайло Станчев, Преслав Панайотов, Момчил Маринов, Шенер Ремзи и Росен Маринов, вратар Вежди Тефиков.

Шенер Ремзи и Росен Маринов днес са треньори в ДЮШ „Лудогорец“.

В събота, 30 ноември, от 22.30 местно време разградчани ще наблюдават на култовия стадион „Маракана“ в Рио де Жанейро футболния мач между „Флуминезе“ и „Атлетико“ /Минейро/. Това всъщност е специалната награда за аматьорите от „ОК Офис и ВИП Комфорт“ за спечелването на турнира.

В страната на футбола разградчани ще бъдат настанени в близост до известния хотел „Копа Кабана” в Рио де Жанейро, който се намира на плажа. Там бившите футболисти на „Лудогорец“ ще могат да се насладят на жарко слънце с температури от 28 до 30 градуса, море и плаж, изпълнен със знойни бразилки. В единия от дните на своя престой групата от Разград ще посети една от основните забележителности в Рио де Жанейро - статуята на Христос Спасителя, разположена на високия 710 метра хълм Корковадо в предградията на града. Отбора на „ОК Офис и ВИП Комфорт“ се завръща обратно в България на 3-ти декември.

Венко Венков, Екип 7