Сериозни мерки за сигурност преди Лудогорец - Левски

ПФК "Лудогорец" и полицията в Разград вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия мач от XXI кръг на NEWS 7 футболно първенство срещу Левски в събота (7 декември) от 15,15 ч. За да бъде избегнати инциденти, в секторите на домакините на "Лудогорец Арена" няма да се допускат привърженици на Левски с фенартикули на клуба. На стадиона няма да влизат и такива в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете на "Лудогорец Арена". Лудогорец напомня, че стадионът разполага със система за прецизно видео наблюдение, която бързо и ефикасно идентифицира нарушителите.

Специално за феновете на Левски ще работи каса, която ще бъде разположена близо до входа на сектор "Гости". В продажба ще бъдат пуснати 650 билета.

Феновете на Лудогорец могат да се възползват от предварителната продажба на билети за мача със "сините". Привържениците имат възможност да се снабдят с входни талони на клубната база Спортен център Лудогорец. В деня на мача - събота, касите на "Лудогорец Арена" отварят в 10,00 ч. Стадионът ще бъде достъпен за публиката в 13,30 ч.
Ръководството на ПФК Лудогорец призовава посетителите да не идват в последния момент, за да се избегнат струпвания по касите и на пунктовете за проверка.