Онлайн гласуване за "Футболист на годината" и "Най-полезен играч в ЕКТ"

Както вече е известно, днес ще бъде проведена анкета на стадион „Лудогорец арена“, чрез която ще бъдат избрани „Футболист на годината“ и „Най-полезен играч в Европейските клубни турнири“. ludogorec.net съвместно с „Green Ladies”, подкрепени от НФК „Лудогорец“ и Green Front, ще предостави възможност на феновете на отбора, които по някаква причина няма да присъстват на срещата между „орлите“ и Левски, да гласуват онлайн в анкетата.

Анкетата ще бъде активна от 07 декември до 09 декември и ще бъде разположена във всяка страница на сайта. Чрез падащи списъци с имената на играчите ще може да изберете своя фаворит за „Футболист на годината“ и „Най-полезен играч в ЕКТ“. Всеки потребител има право на 1 глас в двете категории. След като изберете своите фаворити, чрез натискане на бутона „ГЛАСУВАЙ“ вие ще изпратите своя глас за анкетата.

Победителите в двете категории ще бъдат обявени на 13 декември от 18:30 в залата на Народно читалище „Развитие 1869“ (стария театър). Ако по някакъв начин ще бъдете възпрепятствани и няма да може да присъствате на награждаването, ще може да гледате видео от награждаването в www.ludogorec.net.

При проблеми с гласуването използвайте формата за връзка или пишете на web@ludogorec.net.

Още по темата