Стоев: Изкуствено надуват цените за играчи, които искаме

Снимка: LAP.bg
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разкри, че преговорите с набелязаните за зимна селекция футболисти вървят трудно, най-вече поради факта, че цените на играчите се надуват изкуствено. „Вече станахме познаваема марка в Европа. Клубовете знаят, с кого преговарят и надуват цените на футболистите, които сме набелязали. Трябва да призная, че преговорите за играчите вървят трудно. Става дума за клубове от чужбина, с които преговаряме“, призна Стоев.

Специалистът заяви, че на този етап Лудогорец не се е насочил към играчи от българското първенство. „Има няколко футболисти, които попадат в моето полезрение, но на този етап не сме тръгнали да ги взимаме. Следя развитието им“, каза Стоев.

Наставникът на Лудогорец заяви, че няма да се разделя с нито един футболист тази зима. „Освободени няма да има. Едва ли ще се разделя с някой играч, освен ако не дойде сериозна оферта, която няма как да бъде отказана. Смятам, че дори да не привлечем набелязаните играчи, Лудогорец има нужния потенциал“, каза още Стоев.