Златински: Клозе не е най-опасният играч на Лацио

Снимка: БГНЕС
Играчът на Лудогорец Христо Златински заяви в интервю за БГНЕС, че звездата на Лацио Мирослав Клозе не е най-сериозният футболист на "римските орли".

Ицо Златински е на мнение, че не бива да се подценява нито един играч на съперника.

"Всичко е нормално. Днес направихме медицински тестове. Надявам се подготовката да протече възможно най-добре и без контузии. Очакванията ми са да се подготвим добре, да навлезем максимално бързо в игрова форма, за да може да сме подготвени за мачовете", заяви Христо Златински, който коментира и предстоящите срещи на тима с Лацио в турнира Лига Европа.

"Очакванията ни са както до този момент. Да излезем на терена и да играем силен футбол. Ще искаме да покажем едно добро ниво и да играем като колектив. Самият мач ще покаже какво ще стане. Естествено, че следим изявите на Лацио. Нормално е, играем срещу тях и малко или много всеки един футболист на Лудогорец се интересува какво се случва с тях. Гледахме победата им над Интер вчера (б.а. 1:0). Лацио е отбор с традиции в Италия. Не се съмнявам, че ще бъде много тежък мач, но ние ще опитаме да дадем най-доброто от себе си. Клозе е най-голямото име в отбора им, но всеки един играч на Лацио е заслужил да бъде там. Не мисля, че трябва да се подценяват футболистите им. Трябва да уважаваме всеки един отбор и всеки един футболист", добави още играчът на разградчани.

"Не мисля, че ще се откажем от някой турнир. Лудогорец се чувства добре в този игрови ритъм. Мисля, че изиграхме доста силни мачове през изминалия полусезон. Сигурен съм, че точно това ни помага. ЦСКА, Левски, Литекс и Ботев имат шанс за титлата. Не мисля, че трябва да отписваме който и да е отбор. Когато групата се отдели на две седмици, ще има доста тежки мачове. Всеки един отбор, от изброените, е претендент за титлата", добави още Христо Златински, който коментира и новото попълнение на отбора Александър Александров.

"Ние се познаваме с него и от преди това. Най-вече от срещите на националния отбор. Той е един много добър футболист. Пожелавам му да се адаптира бързо и да покаже това, на което е способен. Той е доказал качествата си в Черно море", заяви Златински.

"На феновете на Лудогорец пожелавам да имат много щастливи моменти. Да се радват така, както бе през изминалата година. Да са живи и здрави", завърши Ицо Златински.

БГНЕС