Лудогорец подготвя сериозен трансфер на млада надежда (ВИДЕО)

Снимка: Lap.bg
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели на днескашната пресконференция, че Лудогорец е на път да привлече голям талант от голямо първенство, но не пожела да разкрие подробности. Също така наставника не пожела да коментира сагата с Гари Родригес, като за него този случай е вече приключил.

Относно предстоящите двубои за Лига Европа с Лацио Стоев сподели:

"В никакъв случай няма да излезем притеснени срещу Лацио. Може да се окаже, че са непреодолим противник, но ще излезем да играем футбола, който умеем. След двата мача ще видим дали сме дорасли да елиминираме такъв противник.


"Търсим сериозни противници, защото Лацио, от игрова гледна точка, ще влезе по-добре в мачовете помежду ни. Хубавото е, че имаме възможност да ги наблюдаваме постоянно. Три мача ще ги наблюдаваме на живо. Като информация и разузнаваме нямам притеснение. Ще играем със сериозни съперници в Анталия, а тези в Испания са дори по-силни. Мисля, че имаме шансове. Да, имат нов треньор, трудно се играе в Рим."

"Показахме, че футбола ни е приоритет. Надявам се повечето отбори в България да се стремят към това и да покажат добро ниво и в Европа през следващата година".

Още по темата