Ернандес в 30-часова одисея между Колумбия и България

Снимка: ludogorec.net
Халфът на Лудогорец Себастиан Ернандес попътува доста, докато успее да стигне до България за лагера на отбора си. Колумбийският полузащитник прекара общо 30 часа по летищата и различни самолети, за да може да дойде от родината си навреме за сбора на тима. Ернандес пристигна в София малко преди обяд вчера, като дори полетът му имаше 2-часово закъснение. Халфът не беше в групата, която трябваше да минава медицински прегледи, затова беше оставен да почива.

Ернандес беше единственият, който не се включи в първата тренировка за годината. Заради изтощителното пътуване Себастиан си остана в стаята.

Заниманието на шампионите вчера включваше предимно бегови упражнения, а към края футболистите бяха разделени на групи и направиха игра в квадрати. Днес програмата на Лудогорец няма да се различава, като отново момчетата на Стойчо Стоев ще имат едно занимание от 15 ч. в комплекса "Царско село". Утре отборът заминава за първия си подготвителен лагер в Сандански, където ще наблегне на физическата подготовка.

Вестник "7 дни спорт"