Билетите за мача с Лацио в Рим в продажба от понеделник

ПФК "Лудогорец" съобщава на своите фенове, че от понеделник (13 януари) ще могат да си закупят билети за мача от 1/16-финалите в турнира Лига Европа срещу Лацио в Рим на 20 февруари от 22,05 ч. (21,05 италианско време). Талоните са на цена от 16 евро. Те ще се продават на базата Спортен център Лудогорец в Разград. Феновете от страната също могат да се снабдят с билети за двубоя на стадион "Олимпико". За целтта трябва да изпратят заявка на адрес office@ludogorets.com, като упоменат трите си имена на латиница, датата на раждане, точен адрес и телефонен номер за обратна връзка.

ПФК "Лудогорец" съобщава на българите, които живеят в Италия и имат желание да наблюдават мача с Лацио на живо, че седмица преди срещата, ще имат възможност да си закупят входни талони от билетния център на римския клуб, който се на мира в близост до стадиона. ПФК "Лудогорец" допълнително ще информира привържениците за точния адрес.

ПФК "Лудогорец" преговаря с колегите си от Лацио за възможността и в деня на мача - 20 февруари, да се продават билети за българи в близост до сектора за гостуващите фенове. Ръководството съветва всички български фенове в Италия да се снабдят с билети предварително, с което ще улеснят организацията, както от страна на Лудогорец, така и от страна на полицията в Рим.

До мача в Рим ПФК "Лудогорец" регулярно ще информира феновете по всички въпроси, свързани с продажбата на билетите за двубоя на "Олимпико".

Още по темата