Луму: Искам да вкарам красиви голове за Лудогорец

Снимка: LAP.bg
Новото попълнение на Лудогорец Йерун Луму е уверен, че ще разгърне потенциала си в отбора. 18-годишното крило вече откри головата си сметка за шампионите. Той се разписа в първата контрола за 2014 година срещу лидера в Югозападната „В“ група Пирин Благоевград (5-1). Холандецът бе в много добро настроение при заминаването на тима за Турция вчера.

"Вкарвал съм много красиви голове в кариерата си до момента. Надявам се и тук да отбележа такива. За мен е важно да помагам на отбора да върви напред и да се развива. От сега не мога да кажа колко попадения ще отбележа през пролетния полусезон. Надявам се да са колкото се може повече и да бъдат от голямо значение. Но не ми е фикс идея да бележа, искам и да подавам. Запознат съм, че конкуренцията в българското първенство е сериозна. В битката за титлата са ЦСКА, Ботев Пловдив и Левски. Знам, че има много качествени отбори и футболисти. Но мисля, че ние можем да станем шампиони", обясни дошлият от Вилем II талант.

Той добави, че е впечатлен от организацията в клуба. "Всичко тук е наред. Клубът се развива много добре на всички нива. Чувствам се щастлив. Момчетата ме приеха нормално. Радостно е, че и здравословно съм окей. Надявам се в подготовката да намеря най-добрата си форма", завърши Луму.

Вестник "Тема Спорт"