Лудогорец без Стоев срещу ЧФР Клуж

Снимка: LAP.bg
Без старши треньора си Стойчо Стоев ще излезе Лудогорец в утрешната контролна среща срещу румънския ЧФР Клуж. Рано сутринта Стоев, заедно с единия си помощник – Явор Вълчинов ще летят за Италия, където ще наблюдават на живо мача на Лацио срещу Ювентус, който е плануван за 21:45 в събота.

Така Лудогорец ще бъде оставан в ръцете на Георги Дерменджиев, който ще води отбора в контролата срещу ЧФР Клуж. Тя ще се играе в събота от 17 часа. Стойчо Стоев вече заяви, че проверката срещу румънците е важна част от подготовката, тъй като в отбора има няколко италиански футболисти. По тази причина румънците могат да се приближат малко до стила, който практикува отбора на Лацио.

Стойчо Стоев обаче е взел решение да наблюдава Лацио на живо на „Олимпико“, където след няколко седмици ще излезе отбора на Лудогорец. Отсъствието на наставника ще даде възможност на футболистите да отдъхнат един ден. Неделята е обяване за почивен ден, а до края на лагера Лудогорец ще изиграе още две контроли срещу Шериф Тираспол и Гурник Забже.