Лудогорец победи Гурник с 1:0 (ВИДЕО)

Снимка: ludogorec.net
Отборът на Лудогорец победи с минималното 1:0 Гурник Забже в контролен мач, който се игра в Турция. Единственото попадение в срещата бе реализирано от Себастиан Ернандес в началото на двубоя, като голът бе изключително красив.

През второто полувреме мачът бе прекъснат за около 5-6 минути, заради настъпилия пълен мрак на терена, след проблем с осветлението. В крайна сметка, домакините отстраниха бързо техническата неизправност и срещата се доигра.

Българският тим бе по-активният през цялото време, като създаде по-добрите положения.

Старши треньорът на състава от Разград Стойчо Стоев даде малка почивка на част от титулярния състав, който игра в голяма част от вчерашната контрола срещу Шериф (0:1). Наставникът заложи на Чворович, Шоко, Моци, Терзиев, Витиня, Бургзорг, Ешпиньо, Луму, Мисиджан, Ернандес и Кишада. В течение на срещата на терена се появиха Аргилашки, Минев, Мантула, Кайсара, Златински, Дяков, Александров, Марселиньо, Абало и Безяк.

Лудогорец откри още в 8-та минута. След контраатака, Кишада копна топката към Себастиан Ернандес, който с нещо като странична ножица успя да изненада вратарят на съперника за 1:0.



Веско Вълчев, Gong.bg