На тренировка с колело, защо не?

Снимка: Gong.bg
На тренировка с велосипеди. Това е новата мода, която ще спазва отборът на Лудогорец по време на подготовката в Испания. Футболистите на българския шампион ще разчитат на собствените си сили и възможностите на байковете, за да отидат и да се приберат от тренировка по време на престоя в испанския курорт Коста Балена.

Разстоянието между хотела, в който се намират българите и терена, на който ще тренират е около километър. Така дойде и предложението от страна на домакините за придвижване с велосипеди, вместо да се използва автобус, който да превозва шампионите. Същата схема използват и футболистите на Лех Познан, които също са в хотела на Лудогорец в следващите 4 дни.

Предложението от страна на домакините бе прието с удоволствие от страна на Стойчо Стоев и неговия екип. Така футболистите ще имат възможност за допълнителна загрявка преди старта на тренировката.

Днес Стоев заложи на встъпителна тренировка само с бегово упражнение, което дойде след 4-часовия полет от България до Испания. Утре Лудогорец ще има две занимания, а във вторник е първия двубой на Иберийския полуостров срещу полския Корона Келцие.

Веско Вълчев, Gong.bg