Стоев вкара Платини и Александров в основната група на Лудогорец

Снимка: LAP.bg
Двама от контузените футболисти в Лудогорец, които тренираха отделно от основната група на отбора по време на лагерите в Сандански и Турция, от днес се включиха наравно със своите съотборници.

Мишел Платини и Александър Александров проведоха сутришната тренировка на отбора наравно с останалите. Заниманието се проведе под проливен дъжд.

Платини се възстановява от операция, като на 30 януари изтече 3-месечния срок, след който бразилецът може вече да тренира пълноценно. Александров пък получи травма по време на тренировка в Санданки и на пълни обороти.

Все още обаче е рано двамата футболисти да влизат в мачовете на отбора, което означава, че те със сигурност няма да играят в утрешната контрола срещу Корона Келце, която ще се играе в Коста Балена. Мачът срещу поляците е насрочен за 15 часа българско време.

За сметка на Платини и Александров друг играч на шампионите продължава да тренира по индивидуална програма. Александър Барт получи разтежение в Турция. Днес френския централен защитник се качи на велосипеда и навъртя няколко километра. Интересното е, че миналата година по подобна схема, с каране на велосипед, се готви капитана Емил Гъргоров, който също бе измъчван от разтежение.

Вестник "Тема Спорт"