Мишо Александров с повиквателна за националния отбор на България

Снимка: LAP.bg
Селекционерът на България Любослав Пенев смята да извика нов футболист от Лудогорец в националния отбор за предстоящата контрола с Беларус. Това е фланговият играч на "орлите" Михаил Александров, пише Sportal.bg. Мачът с тима от бившата съветска република е на 5-ти март на стадион "Васил Левски".

Пенев отдавна следи изявите на Александров и тъй като футболистът се представя на ниво, е решил да му даде възможност за изява с фланелката на "трикольорите". Припомняме, че помощниците на националния селекционер Радослав Здравков, Йордан Йорданов и Родригес наблюдаваха изявите на Лудогорец по време на контролите в Турция и Испания. Асистентите следяха изкъсо и тимовете на ЦСКА, Левски и Литекс.

Михаил Александров бе част от националния тим през 2011 година, когато попадна в сметките за мачовете на България с Уелс и Украйна.

До този момент в сметките на Пенев попадаха Владислав Стоянов, Иван Чворович, Йордан Минев, Светослав Дяков и Христо Златински, като се очаква голяма част от тях отново да получат повиквателни.

Sportal.bg