Стойчо Стоев от Рим: Състава е ясен още след мача с Нефтохимик

Снимка: LAP.bg
Ето какво сподели старши треньора на Лудогорец Стойчо Стоев на официалната пресконференция преди двубоя утре срещу Лацио в Рим. Началния час на срещата е 22:05 българско време.

"Радвам се, че сме тук в Рим, във вечния град. Надявам се да стане един добър двубой и двата отбора да представят добра продукция. Идваме с желание да се представим успешно. Преди всеки мач има напрежение, но вълнението е повече. Все пак стигнахме до фаза, в която се надявам да се представим добре. В началото не сме си представяли, че ще стигнем до там. С представянето си през есента показахме, че сме добър състав, който може да се противопостави на всеки един отбор.

Всички са здрави, но от игрова гледна точка не всички са на 100%. Изпуснаха някои хора доста от подготовката. Хубавото е, че вече разполагам с почти целия си състав, което ще е важно за в бъдеще.

Нямам представа какво значи добър резултат. Резултат, който след двете срещи да ни даде възможност да продължим напред. Не съм се замислял за конкретен резултат. Важното е футболистите да покажат това, на което са способни. Резултатът ще си дойде от самосебе си. И двете са важни – и да вкараме гол и да не допуснем такъв. Какъвто и да е резултатът има и втора среща, където се брои крайния от двата мача. На базата опита Лацио го има повече от нас. Ние тепърва започнахме да пробиваме в Европа. От друга гледна точка ние сме жадни за успехи в Европа и се надяваме да продължим колкото се може повече. Задавах си въпроса дали няма да се стъписат моите играчи, когато стъпят тук. Определено това е един митичен стадион, не сме играли на такъв. Дава ми увереност, че преодоляхме психологическия момент, когато се притеснявахме от отборите. Това го няма при нас."

Gong.bg