Великолепен Лудогорец отстрани Лацио (Видео)

Снимка: Lap.bg
След инфарктни 90 минути на стадион "Васил Левски" отбора на Лудогорец успя да отстрани Лацио след равен резултат, но след победата в Италия разградчани продължават в следващия кръг.

Първото попадение вкара Кейта Балде още в първата минута след грешка на Владислав Стоянов, който не успя да изрита напред топката. Футболистът на италианския отбор се възползва по най-добрия начин и след мощен пробив успя да се разпише.

През следващите минути Лудогорец успя да изравни играта, но до края на първото полувреме не успя да върне попадението.

Втората част започна като първата като в 54-та минута Лацио повече с 0:2 като автор на попадението беше Переа. След това попадение отбора на Лудогорец се вдигнаха и резултата не закъсня за тях. След чудесна атака Безяк успя да върне едно попадение в 67-та минута.

Последва натиск на Лудогорец и атаките към вратата на Лацио не спираха. След една отбита топка тя попадва в Златински и той отправи чудесен удари и резултата беше изравнен. Последваха няколко атаки от двата отбора, като при една за Лацио след лоша построена отбрана Лудогорец допуснаха Клозе да вкара гол.

Последните минути на двубоя преминаха с атаки към врата на Лация, като при една наглед безнадежна атака защитата на Лацио допуснаха детинска грешка и Кишада се възползва от нея и изравни резултата. Той остана така до края и по този начин Лудогорец продължава в следващия кръг.

Статистика и коментари

Видео от двубоя:

Още по темата