Домусчиев: Обидно ми е да ме наричат олигарх (ВИДЕО)

Снимка: ТВ 7
Тезата, че съм олигарх малко ме обижда. Ако някой ден напусна България може би това ще е една от причините. Олигархия виждаме в Русия и Украйна, където олигарсите са са получили бизнесите си от властта. Единият ще строи съоръженията в Сочи, другият газопроводи... Подобно сляпо копиране не се получава. Това каза в "Предаването на Карбовски" крупният бизнесмен и собственик на футболния клуб Лудогорец Кирил Домусчиев. "Обижда ме, защото бизнесите си съм ги купил и съм вложил много нерви в развитието им", категоричен е Домусчиев.

"Ситуацията в държавата е тежка, кризата е голяма и се задълбочава, а ние продължаваме да сме разединени. Трябва да се съберем и да направим нещо за тази държава", апелира бизнесменът.

Той добави, че има много важни бизнес проекти, които ще развива през следващите 2-3 години и му е много важно да ги реализира. "Освен това и пред Лудогорец има множество предизвикателства, които предстоят. Срещу Валенсия излизаме за победа, пък каквото стане", уверено заяви Кирил Домусчиев.

Нямаше как да бъде пропуснат и мачът от 1/16 финалите на Лига Европа, където българският тим отстрани италианския гранд Лацио. В знак на уважение римският отбор ще подари на българите жив орел, който да прелети над стадиона по време на мача с Валенсия.

"Проектът за нов супер модерен стадион в Разград е готов. Той ще е с капацитет 12 хил. зрители, което е предостатъчно за региона. До лятото на следващата година се надявам да сме готови", каза още Кирил Домусчиев.



ТВ 7