Утре стадион "Васил Левски" отваря врати в 17:30

Снимка: eventim.bg
Националният стадион "Васил Левски" ще бъде отворен утре в 17.30 ч. за зрителите на мача от 1/8-финалите от турнира Лига Европа между ПФК Лудогорец и Валенсия. Организаторите апелират към публиката да се възползва от по-ранното отваряне на входове, за да се избегнат струпвания непосредствено преди началото на мача. Както знаете, интересът към двубоя е рекорден, всички места са продадени, а от съображения за сигурност зрителите ще бъдат подложени на щателна проверка за опасни предмети и пиротехнически изделия. Стюардите няма да допуснат преминаването от един сектор в друг, като всеки посетител задължително трябва да седне на упоменатото на билета място. АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО Е ЗАСТАВАНЕТО НА ПЪТЕХОДИТЕ. Организаторите напомнят, че в 19.50 ч. ще можете на проследите полета на орела, който беше изпратен като комплимент към ПФК Лудогорец от италианския Лацио. Величествената птица ще лети на фона на националния химн на България, изпълнен от детето-чудо Крисия.

Специално за зрителите, закупили билети за сектор В, съобщаваме, че е предвидена хореография. На всяка седалка ще бъде поставено фолио с определен цвят. При подаден сигнал от ръководителите на хореографията, фолиото ще образува българското знаме.

С цел създаване на максимално удобство за зрителите са блокирани първите 4 реда на сектори А и В, и по един на Б и Г. На входовете ще има кетъринг, който ще предлага храни и напитки. Там можете да си закупите и фен артикул на ПФК "Лудогорец".

Пресслужба на ПФК Лудогорец