Моци, Златински и Абало под въпрос за мача с Валенсия

Снимка: LAP.bg
Тежки кадрови проблеми има да решава старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев преди реванша с Валенсия в четвъртък. Заради режисираната корида на стадиона в Ловеч в неделя под въпрос за мача на „Местая“ са Козмин Моци, Христо Златински и Даниел Абало. Към тях трябва да добавим контузения Александър Барт и наказаните Ешпиньо и Кишада.

Както знаете, ПФК „Лудогорец“ има едва 21 картотекирани футболисти за турнира Лига Европа, което означава, че Стойчо Стоев може да не успее да попълни дори групата.

ПФК „Лудогорец“ подготвя жалба срещу съдийството на мача от ¼-финалите от турнира за Купата на България и тя ще бъде внесена утре с подробно описание на фактите, подкрепени с видео материал. С най-сериозен акцент ще бъдат ситуациите, при коите беше застрашено здравето на футболистите.

ПФК „Лудогорец“ е потърпевш за втори път от подобен сценарии преди евросблъсъците. Така се случи и в мача срещу „Любимец“, когато от строя беше изкаран за дълго Мишел Платини, а няколко други футболисти на „орлите“ получиха по-леки травми.

Пресслужба на ПФК Лудогорец