Стойчо Стоев: Догодина ще сме още по-добри

Снимка: LAP.bg
Ето какво сподели старши треньора на Лудогорец след отпадането на тима от Лига Европа пред камерите на БНТ.

"Минахме през едни етапи от развитието си на международната сцена. Видяхме, научихме се, ако правя съпоставка с мачовете с Базел. Тогава не бяхме готови и не знаехме как да се надиграваме. Днес видяхте, че се надигравахме. Имахме възможности, както и те. Вече сме прескочили един етап от своето развитие и гоним следващия. Надявам се догодина да изгледаме още по-добре. Ще изгледаме по-уверени, с по-голямо самочувствие. И аз се уча, както и футболистите. Минахме през тези неща, видяхме ги. Надявам се да надградим.

Създадоха се празни пространства в нашата половина, и ние също създадохме положения. Надявам се с времето да изчистим грешките.

Анализирам всички мачове за себе си и това какво сме постигнали. Основното е, че изпитахме неимоверно удоволствие от Лига Европа. Надявам се и българският зрител да е бил съпричастен към отбора. Благодаря им за подкрепата в София и по стадионите в чужбина. Може би за нас това беше някакво начало. Може би вече преминахме този етап на обучение. Сигурен съм, че следващото ни участие ще бъде по-добро."

Още по темата