Премиерата на филма на БНТ за Лудогорец - на стадиона час преди двубоя с Левски

Премиерата на новия филм на БНТ за Лудогорец "10 000 квадратни метра мечта" ще се състои на стадион "Лудогорец Арена" в сряда в 18,15 ч. - час преди началото на дербито с Левски. Зрелището с автори Надя Обретенова и Йордан Димитров е дълго 35 минути и е посветено основно на възхода на феномена Лудогорец, който за три години стигна от "В" група до Лига Европа. Екипът на Българската национална телевизия през последния месец бе близо до отбора и посети редица мачове, включително гостуването на Валенсия от 1/8 финалите от Лига Европа. Това позволи на авторите да представят тима в различна светлина, непоказвана от журналистически екип до момента. Зрителите ще научат малко известни подробности от историята на клуба, ще се доближат до семействата на двама от основните футболисти на Лудогорец и ще разберат какъв е живота на бразилците в Разград, за какво мечтаят и кои са техните идоли.

ПФК "Лудогорец" напомня на феновете, че стадионът отваря в 17,15 ч. Клубът призовава привържениците да се възползват от предварителната продажба на билети. В момента входни талони се продават на базата Спортен център Лудогорец, а в сряда в 12,00 ч. оставя касата на сектор "В" на стадиона. След 16,00 ч. в деня на мача ще работят и останалите гишета. Касата за феновете на Левски до сектор "Гости" отваря в 17,00 ч.

ПФК "Лудогорец" и полицията в Разград ще вземат всички необходими мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след срещата. Използването не пиротехнически средства е абсолютно забрането. На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества или такива с остри предмети. Фенове с артикули на гостуващия тим няма да имат достъп до секторите с публика на Лудогорец.

Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видеонаблюдение, с помощтта на която нарушителите ще бъдат локализирани и ще бъдат отстранявани от стадиона.

Пресслужба на ПФК Лудогорец

Още по темата