ЛУДОГОРЕЦ ОТСТРАНИ ЛОКО (ПД) ОТ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ, НА ФИНАЛ Е С БОТЕВ (ПД) (ВИДЕО)

Лудогорец отстрани Локо (Пд) след загуба с 1:0 в Пловдив от черно-белите. Мартин Камбуров бе точен в 59-та минута от воле.

Още във втората минута на двубоя Ешпиньо центрира към Ернандес, който остана сам точно пред вратата, но топката се озова в аут!

В 28-ата минута Кишада много добре проби по дясното крило и центрира остро. Топката стигна до Дани Абало, който бе централно срещу вратата. Испанецът опита да стреля, но в най-неточния момент се подхлъзна.

След началото на втората част Витиня бе заменен принудително след като получи няколко удара през първата част. На негово място бе пуснат Кайсара.

В 70-ата минута Дълъг пас към Роман Безяк в предни позиции. Нападателят на Лудогорец овладя топката, но се засуети и двама в "черно-бяло" се върнаха и попречиха на Безяк да отправи добър удар и топката излезе в аут.

В 88-ата минута бе отсъдена дузпа за Локо (Пд) след игра с ръка на Минев. 15 метровия удар бе изпълнен от единствения голмайстор в срещата - Мартин Камбуров, но вратарят на Лудогорец Иван Чворович спаси дузпата.

Така след отстраняването на Локомотив (Пд), Лудогорец ще се изправи срещу Ботев (Пд) на финала за Купата на България. Срещата ще бъде на 15 май на стадион "Лазур" в Бургас.

Статистика и коментари
ЗАПИС