Организация и мерки за сигурност за мача с ЦСКА

Снимка: Радка Минчева
Лудогорец ще отвори билетна каса за феновете на ЦСКА до входа на сектор "Гости" на стадион "Лудогорец Арена". Гишето ще работи от 17,00 ч. в деня на мача - сряда (30 април). Дербито с "червените" е с начален час 19,15 ч. За двубоя в Разград Лудогорец ще предостави на ЦСКА 600 билета. Всичките ще бъдат пуснати на касата за гостуващите привърженици, тъй като от армейския клуб не са поискали предварително входни талони.

ПФК "Лудогорец" напомня на своите фенове, че билети за мача в сряда се продават сутрин от 8,30 ч. до 20,30 ч. вечерта на клубната база. В сряда касата на сектор "В" на стадиона отваря в 12,00 ч., за да може хората да използват обедната си почивка и да се снабдят с билети. Останалите гишета на "Лудогорец Арена" ще работят от 16,00 ч. на 30 април. Стадионът отваря врати в 17,30 ч.

ПФК "Лудогорец" призовава феновете да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се избегне струпване по входовете и касите непосредствено преди началото на срещата.

Клубното ръководство и полицията в Разград ще вземат строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с ЦСКА. Фенове с артикули на столичния клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и пиротехнически средства е абсолютно забранено.

"Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат индетифицирани и предадени на органите на реда.