Коментари след като Лудогорец завоюва третата поредна титла (ВИДЕО)

Снимка: LAP.bg
Стойчо Стоев:

"В момента, за да сме тук, момчетата положиха доста труд. Голямо доверие имаше между нас. Показаха доста добри игри и неслучайно спечелихме шампионската титла. Радостно е, че в по-предните кръгове успяхме да спечелим. Чувствам се горд с футболистите, истински професионалисти, много свестни и като хора, съвсем заслужено стигнаха и до този връх. Знаем, че ни предстои след седмица финал за Купата, ще подходим отговорно и към него. Но нека един ден се порадваме на този успех."

Владислав Стоянов:

"Много съм щастлив. Този път решихме шампионата по-рано, а не чакахме до последния кръг като миналата година и не трябваше разчитаме на други отбори. Смятам, че заслужихме тази титла и много се радвам. Миналата година дойде малко щастливо. Тази година беше още по-трудно. Много е трудно да задържиш едно и също ниво за три години. Програмата ни беше много сгъстена. Тази титла е много по-трудна от другите две. Спечелена е с много повече под и труд."

Ангел Петричев:

"По-различно бе усещането преди този мач. Предните две години печелехме титлата в последния момент, а сега успяхме по-рано и може би по-спокойно. Слава Богу, че ще имам възможност нормално да си приготвим празненството. Ще бъдем наградени на 18 май в домакинството срещу Черно море. Каня всички жители на Лудогорието да си планират неделята, в която заедно ще отпразнуваме третата титла. Нека това да стане денят на Лудогорието."