Кирил Домусчиев: Водим преговори с двама от България (ВИДЕО)

Снимка: LAP.bg
Собственикът на клуба Кирил Домусчиев говори в предаването „Dickoff” по „Нова телевизия”. Ето какво сподели босът на "орлите" пред Сашо Диков.

"Ще проведем разговор със Стойчо Стоев преди награждаването (бел. ред. награжданването ще бъдеслед мача с Черно море) и ще видим какви са неговите изисквания. Търкания няма, става въпрос за финансовите амбиции на треньора. Той сега посъбра самочувствие, смята, че е марка и има претенции. Беше поел Академик (Св) във „В” група и аз му се обадих от Франция да поеме отбора. Всичко е възможно, може и да продължим със Стойчо, може и да не продължим”, обяви Кирил Домсучиев.

Той разкри, че Роман Безяк ще бъде продаден при оферта близка до 5 млн. евро.

„Иска ми се да не продаваме Безяк. Миналата година имахме предложения за Марселиньо, Барт, Кайсара. Но реших да не ги продаваме. Щяхме да вземем 2-3 млн. Реших да не ги продаваме и спечелихме около 7 млн. евро от Лига Европа, благодарение на тяхната игра. Сега амбициите са ни за Шампионска лига. Безяк под 4-5 млн. няма да го продадем. Ако офертата клони към 5 млн., може би ще го продадем”.

Лудогорец е набелязал двама играчи от България за лятната селекция.

„В България водим разговори с двама играчи, но всичко опира до пари. Не съм такъв човек да пръскам пари, защото този златен дъжд може и да секне. Гледаме всичко да е балансирано. Проблемът не е с парите, а че някои играчи имат страх да дойдат да играят при нас. Страх дали ще се наложат, дали ще са титуляри или резерви. Играч, който няма това самочувствие, той и на терена може да не е полезен”.

Домсучиев предрече крах за продажбата на акции на ЦСКА, ако не се намери крупен инвеститори или група спонсори, готови да дават пари във всеки един момент.

„Продажбата на акциите на ЦСКА няма как да бъде успешна, защото има хиляди малки акционери, които дават по 20-30 лева, но после какво става? Трябва да има сериозно спонсори, сериозни инвеститори, които не трябва да чакат печалба, а да са готови винаги да помогнат на клуба”.

Босът на разградчани обясни и защо за концерта по повод спечелената трета поредна титла бяха поканени попфолк звездите Ивана и Деси Слава.

„Ивана и Деси Слава правят шоу, затова са се спрели колегите от клуба на тях. А и пеят всичко – не само чалга. Деси Слава като я каним пее английски, испански песни, пее народни песни, пеят хора. Тя е народна певица по образование. Няма ограничение колко да пият играчите, но досега не сме имали проблеми”.