Още един от Лудогорец с повиквателна за националния отбор на България

Нападателят на "Люцерн" (Швейц) Димитър Рангелов и защитникът на полския "Заглебие" Павел Виданов отпаднаха поради контузии от състава на "А" националния отбор за приятелския мач с Канада. Контролата е на 23 май от 18:30 часа българско време в Австрия. Към предварително обявения състав на националите ще се присъедини бранителят на шампиона "Лудогорец" Александър Александров. Отборът се събира на лагер в хотел RIU Правец в неделя, 18 май, и вечерта ще направи първа тренировка.

За понеделник, 19 май, е предвидено едно сутрешно занимание, след което футболистите ще получат кратка почивка и привечер ще се съберат отново в хотела, за да продължат подготовката си за проверката с Канада. Във вторник, 20 май, националите ще тренират двуразово, а на 21 май с редовен полет от летище "София" за Виена в 11:25 часа, като тимът ще бъде на летището към 9:45 часа в сряда.

След присъединяването на Александър Александров националите от Лудогорец стават цели осем. Преди няколко дни съобщихме, че Любослав Пенев ще разчита на Владислав Стоянов, Иван Чворович, Йордан Минев, Георги Терзиев, Светослав Дяков, Христо Златински и Мишо Александров.

Още по темата