След класика срещу Видима и Лудогорец U17 стана шампион (СНИМКИ)

Страхотен успех потигна школата на Лудогорец. След представителния отбор и юношеският тим младша възръст (U 17) с треньори Атанас Димов и Тодор Живондов стана шампион на България в последния кръг. С голове на Венцислав Керчев, Денислав Александров и Йордан Тодоров "орлите" биха с 3:0 Видима-Раковски в Севлиево и останаха недостижими на върха за преследвача Литекс, който по същото време загуби от ЦСКА в София. Това е първи триумф на Лудогорец в елитната юношеска група до 17 години.

"Успехът ни е напълно заслужен. През целия сезон бяхме най-добри в първенството и това е най-логичният край. Изключително съм щастлив от спечелената титла", коментира треньорът Атанас Димов.

"В шампионата нито за миг не оставихме съмнение, че сме най-силни. Можехме доста по-рано да сме станали шампиони, но в крайна сметка най-важното е, че сме №1. Тази титла е голям успех за школата, тъй като е постигната в едно много силно първенство с жестока конкуренция. Поздравявам всички в клуба с шампионския приз", заяви директорът на ДЮШ в Лудогорец Яков Папарков.

СНИМКИ ОТ МАЧА
СНИМКИ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО