Стойчо Стоев: Селекцията върви трудно

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази надежда до началото на подготовката – 15 юни, да може да разполага с всички нови попълнения. Това обаче ще стане доста трудно.

„Вече съм наясно с футболистите, с които ще се разделим, но ще изчакаме още малко, преди да ги обявим. Искаме да видим с какво ще се подсилим. Засега селекцията върви трудно. Цените на играчите, които сме харесали, поне за мен са изключително завишени. Става въпрос за чужденци. Въобще не говорим за българи. Надявам се бързо да приключим нещата и за старта на подготовката да сме готови със селекцията, ако е възможно. Чака ни много работа. Целта е ясна – групите на Шампионската лига“, заяви пред „Тема Спорт“ специалистът.
Досега разградчани са привлекли само едно попълнение - бразилския халф Вандерсон Кристалдо Фариас.

„Наясно сме с подготовката. Ще проведем два лагера – в Смолян и в Англия. Все още обаче доуточняваме противниците. В Смолян може да изиграем един мач накрая, а за Англия планираме пет контроли“, завърши наставникът на орлите. Както е известно, през седмицата той удължи официално договора си с клуба.

Вестник "Тема Спорт"