Лудогорец победи Стяуа с 4:2 (ВИДЕО)

Лудогорец победи румънския Стяуа с 4:2 след две пропуснати дузпи на Светльо Дяков и Христо Златински. Точни за орлите бяха капитана Дяков, Марселиньо, Безяк и Шоко. Първото попадение на румънците бе на Неагру, а второто от дузпа на Янку.

В началото на срещата имаше атаки към двете врати, но гол падна чак в 20-ата минута и бе дело на Светослав Дяков от Лудогорец. Шест минути по-късно за орлите бе отсъдена дузпа, която бе пропусната от първия голмайстор за зелените Дяков. До края на първата част не паднаха повече голове.

В 61-ата минута бе отсъдена втора дузпа за Лудогорец, която също бе пропусната, но този път от Христо Златински. Три минути по-късно Кишада подаде към Марселиньо, който бе точен за 2:0.

След като влезе в игра голмайсторът от миналия сезон Роман Безяк не остана длъжен на румънците и в 71-ата минута реализира за 3:0. Няколко минути по-късно с далечен удар Шоко прехвърли стражът на Стяуа и вкара за 4:0.

В 81-ата минута падна и първия гол във вратата на Лудогорец, който бе дело на Неагу. Минути по-късно бе отсъдена дузпа и за румънците, която бе успешно реализирана от Янку.

Следващата контрола на Лудогорец е на 3 юли срещу шотландският Хартс.

Статистика и коментари