Диема ще излъчи контролите срещу Динамо и АЕЛ

Ръководството на шампионите ще иска обезщетение от организаторите на лагера заради липсата на тв сигнал от Острова.

След като организаторите на лагера на ПФК Лудогорец в Англия не успяха да изпълнят ангажиментите си по договор и да осигурят телевизионен сигнал от първите три контроли на Острова, ръководството на шампионите взе инициативата, и се споразумя с местна телевизионна компания, за да осигури възможността на привържениците си да наблюдават двубоите с Динамо, Букурещ и АЕЛ, Кипър на живо. Мачът с Динамо е днес от 21.30 ч. българско време и ще бъде излъчван по „Диема“. Приятелската среща с АЕЛ е утре /09.08/ от 17.30 ч. българско време.

ПФК Лудогорец ще търси обезщетение от организаторите на лагера заради неизпълнените ангажименти да осигурят прякото предаване на изминалите три контроли, към които имаше огромен интерес от любителите на футбола в България.

Както знаете ПФК Лудогорец и Нова телевизия подписаха договор за излъчване на контролите на Острова и домакинския мач на Лудогорец от II-ия предварителен кръг на Шампионската лига с Дюделанж, Люксембург. Двубоят е на 16.07. 2014 г. от 20 ч. на стадион „Лудогорец арена“.