Безяк на линия за Дюделанж

Добри новини получи треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев за мача с Дюделанж, който е след 5 дни в Разград. Наставникът на шампионите разбра, че Роман Безяк ще бъде на линия за първата среща от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Безяк получи малък проблем по време на подготовката в Англия преди дни. Той усети болки в лявото бедро, които не утихнаха до края на подготовката. Веднага след завръщането на отбора на българска земя Безяк се отправи към София, където мина прегледи, за да се види какво е състоянието му. След направените изследвания стана ясно, че словенският национал има малко разтежение в левия адуктор. То обаче не е сериозно и няма да му попречи да играе срещу Дюделанж.

Безяк е много важен за състава на Стойчо Стоев, тъй като другият нападател Жуниор Кишада е наказан за още 3 мача. За да не се провокира разтежение, от вчера голаджията на шампионите започна специални процедури на клубната база "Гнездо на орли". Той ще получи и лека почивка от по-сериозните натоварвания в следващите дни, за да бъде готов 100% срещу Дюделанж.

Вестник "7 дни спорт"