Европохода на Лудогорец започна с гръмка победа с 4:0 над Дюделанж (СНИМКИ и ВИДЕО)

Лудогорец разгроми с 4-0 Дюделанж и гледа спокойно към реванша с люксембургския шампион. Разградчани стартираха сезона и битката за влизане в групите на Шампионката Лига по най - добрия начин.



Пред претъпканите трибуни на "Лудогорец Арена", футболистите на Стойчо Стоев не оставиха никакви съмнения, кой е по - класния отбор и заслужено спечелиха срещата, като можеха да отбележат още попадения във вратата на Жубер.

Първият половин час на двубоя, "зелените" не съумяваха да направят нещо интересно и припряността в действията им се набиваше на очи. Всичко в състава на трикратния шампион заработи след първия гол, който падна в 35 -та минута, а негов автор бе намиращия се в отлична форма Дани Абало. Две минути преди края на полувремето, Роман Безяк откри головата си сметка в евротурнирите и отвори преднина от два гола за Лудогорец на почивката.



През второто полувреме, "орлите" заиграха в познатия си атакуващ, комбинативен и привлекателен за окото стил, създавайки положение след положение пред стража на Дюделанж, но пропуски пречеха резултатът да набъбне. Въпреки това, в рамките на три минути, Лудогорец нанесе съкрушителен удар, отбелязвайки нови две попадения. Абел Анисе(65) отбеляза първия си гол с екипа на "зелените" в официален мач. Той се разписа малко след като се появи в игра на мястото на Марселиньо. Фабио Ешпиньо завърши брилянтна атака на домакините в 68-та минута, оформяйки крайния резултат от 4-0.



Реваншът в Люксембург е следващата седмица и се очертава протоколен за разградчани.

ОЩЕ СНИМКИ

Статистика и коментари

Запис