Стойчо Стоев: Вероятно ще има ротации

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира преди заминаването на тима в Люксембург, че очаква добър мач за Лудогорец.

"Мачът в Люксембург ще е етап от подготовката, според мен, трябва да съумеем игрово да се стиковаме по-добре. Направихме видео разбор на мача с Хасково, показах им грешките, те си ги осъзнават", заяви наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев при заминаването на тима за Люксембург.

"Никой не е застрахован от загуби, ясно е, че в един момент и ние щяхме да загубим, неочаквано още в първия кръг. Поздравления за отбора на Хасково. Проблемът не беше спортно-технически, имаше го и този елемент, колкото може би подхода за мача. Когато си шампион всеки мач трябва да се доказваш", добави той.

"Вероятно ще има ротации, подходът ще е по-сериозен. В Европа трялва да се стремим да сме максимално мобилизирани и концентрирани. Трябва да си пазим името в Европа, трудно го създадохме, не бива да го загубиме елементарно и лесно. Мисля за мача с Дюделанж, ще играем сериозно, а след това ще мисля за мача с Черно море", допълни Стоев.

"Вълчинов ще наблюдава Партизан на живо, до края на седмицата и аз ще имам представа за сръбския отбор. Партизан е един сръбски гранд, да го подцениш, ще е кощунство", завърши специалистът.