Стойчо Стоев: Чувстваме се уверени

„Нормално е да има разлика от мачовете с Партизан преди година, все пак мина много време, вкарали са нови кадри от школата си, имат нови футболисти. Добър отбор, технически доста добре стоящи на терена, тактически грамотни. Предстоят ни два доста сериозни сблъсъка“, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на пресконференция в Разград във вторник по обяд.

„Стремя се да правя реален разбор на случилото се в мачовете, за да излезем от ситуацията спокойни и това да проличи в следващия мач. Има много предпоставки да се чувстваме уверени. Имаме футболисти, които добре знаят цената на мачовете с Партизан, футболисти – много добри професионалисти. Увереността, която постигнахме“, коментира още Стоев.

Треньорът обяви, че в двубоя няма да вземат участие Козмин Моци, Йордан Минев, Ангуло, Александър Барт, Георги Терзиев.

„Искаме да отидем още по-нагоре и това е нормално. Искаме да преодолеем отбора на Партизан, всеки противник би мислил по същия начин. Срещу сръбски отбори се играе трудно, те винаги са сериозни опоненти“, каза още Стойчо Стоев.

Треньорът на Лудогорец коментира и неубедителното представяне на състава срещу Дюделанж: „След 4:0 да играеш с тази острота, няма как да се получи. Анализирахме слабостите, които допуснахме срещу Дюделанж. В България след един слаб мач медийното внимание се насочва и то в негативна светлина. Един сериозен отбор се отличава с това – преодолява какъвто и да е проблем и продъжава напред“.

Накрая треньорът на Лудогорец отговори на колегата си в Партизан Николич, който смята, че в Лудогорец са милионери. “И българските отбори говорят, че сме милионери. Не знам защо се вторачват в нас, няма лошо, пожелавам им и те да станат милионери. И Лацио беше по-богат от нас отбор. Не винаги парите са измерение в даден мач, може би във времето помага. Нормално е за Партизан, те си гонят някакви неща, може би я има и думичката „реваншизъм“. Има два мача, ще видим накрая“.

Пресслужба на ПФК Лудогорец