Дерменджиев: Партизан е преодолим, но има различни затруднения

Снимка: Gong.bg
"Никога не съм бягал от отговорност. С малко психология Лудогорец ще се вдигне", това сподели за "Гонг" новия старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев. „За мен е чест да съм старши треньор на Лудогорец. Никога не съм бягал от отговорност. Дори като помощник треньор съм си поемал и на тази длъжност. Винаги съм казвал това, което мисля и съм бил в помощ на хората, с които съм работил. Това е причината много от специалистите искат отново да работят с мен.

Благодаря за доверието, което ми оказаха. С мен е говорено, че ще съм постоянен, а не временен треньор. Смените и промените се правят само тогава, когато има повод за такова нещо. В Лудогорец има отлични футболисти, които винаги ще намерят начин да излязат от каквото и да било затруднение. Има умни момчета и мисля, че каквото и да им е състоянието ще направим така, че отбора да изглежда както преди. Няма време, но познавам много добре всички до един. Психологически трябва малко да се вдигнат и всичко ще бъде наред“, каза Дерменджиев.

„Наистина мачът срещу Партизан е много важен, но Марек не е по-маловажен. Ще разпределим силите, за да може и в двата мача да постигнем успех. Партизан е преодолим, но има различни затруднения. Ще бъдат домакини, но ние също имаме много предимства. Мисля, че няма разлика от миналата година. Тогава водихме с 2-1 и 1 гол щеше да окаже същото влияние, както и сега. Ситуациите са еднотипни, заяви още Дерменджиев.