Козмин Моци: Имаше по-приемливи варианти в жребия

Снимка: ludogorets.com
Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци не е доволен от жребия за плейофите на Шампионската лига. Разградчани се паднаха срещу румънския първенец Стяуа, като ще гостуват в първия мач на 19/20 август и ще бъдат домакини на реванша седмица по-късно на националния стадион "Васил Левски" в София.

"Предпочитах да избегнем Стяуа, но това е положението. Всички искахме БАТЕ Борисов. Със сигурност имаше малко по-добри варианти за съперник в жребия, но и срещу Стяуа имаме своите шансове и сме уверени във възможностите си да победим. Мисля, че предимството ни е, че при нас няма напрежение. Вече си осигурихме място в групите на Лига Европа. Със сигурност напрежението е повече при Стяуа", каза Моци, който е бивш играч на Динамо Букурещ.

"За мен това е един нормален мач от плейофната фаза на Шампионската лига. Всички тук искаме да играем в групите и се надяваме да успеем", допълни той.

Моци коментира, че настроението в отбора е добро. "В момента сме на лагер в Пловдив, където утре имаме мач от първенството (б.а. срещу Локомотив)", каза той.

БТА

Още по темата