Лудогорец би ЦСКА с 2:0 и загря за Стяуа (СНИМКИ И ВИДЕО)

"Зеленият" кошмар за ЦСКА е безкраен. Девети мач в родната "А" група, "армейците" не познават вкусът на успеха срещу разградчани. Днес, когато отборът на Георги Дерменджиев бе излязъл със своя резервен състав, опитвайки се да запази силите на титулярите за мача със Стяуа, изглеждаше най - удобния момент "червените" да спечелят. Не на това мнение бяха обаче Хамза и компания, които развенчаха тимът от "Борисовата градина" с 2-0.

Грешка на Апостол Попов, доведе до откриване на резултата след половин час игра, когато Върджил Мисиджан опъна мрежата зад Якуб Дивиш. До края на първите четиридесет и пет минути повече голове не паднаха.

През втората част новото попълнение Юнес Хамза отбеляза вторият си гол с екипа на Лудогорец и първи в първенството. Тунизиецът засече с глава центриране и оформи крайния резултат от 2-0. ЦСКА успя да уцели греда чрез Тунчев, но след като получиха второто попадение, "армейците" определено паднаха духом.

С победата, Лудогорец измести ЦСКА от първото място в първенството и във вторник, с приповдигнато самочувствие, ще се изправи срещу румънския шампион Стяуа Букурещ.

Снимки
Статистика и коментари
Запис