Лудогорец: Да върнем заедно футболната слава на България

Лудогорец отправи призив до всички любители на футбола. От клуба призовават всичко обичащи футбола да посетят в сряда срещата със Стяуа на стадион "Васил Левски" в София и да подкрепят българския шампион!

Пълния текст на съобщението от клуба:

Уважаеми любители на футбола,

Лудогорец е съвсем близо до групите на най-силния и най-престижен клубен турнир в света - Шампионската лига. На пътя ни е Стяуа - класен съперник и опитен евробоец, но Лудогорец има своите аргументи, които ни дават увереност, че целта е постижима. Момчетата на Георги Дерменджиев са готови за нов подвиг и чакат с нетърпение началото на мача. В Букурещ загубихме, но Лудогорец никога не се предава и това го знаете всички, които ни подкрепихте в историческите двубои с ПСВ Айндховен, Лацио и Валенсия.

С ваша помощ националният стадион "Васил Левски" бе непревземаема крепост. Нека в сряда вечер да обединим усилия отново, за да може българският футбол да напомни на Европа за себе си и за славните моменти на българските Клубове.

Нека всички, които обичат футбола да бъдат с нас на стадиона в сряда вечер! Нека върнем Шампионската лига в столицата ни!