Лудогорец пуска уникална тениска на героя Моци

ПФК "Лудогорец" ще зарадва феновете си с уникална тениска с лика на героя от историческия реванш със Стяуа на "Васил Левски" Козмин Моци. До края на седмицата във фен магазина на клубната база, както и в онлайн магазина, привържениците ще могат да си закупят специалната фланелка, която ще се предлага в шест различни варианта - с изображения на най-култовите моменти с участието на Козмин Моци при дузпите срещу Стяуа. Уникалната тениска струва 24 лева и ще е налична във всички размери.

Освен уникалната тениска феновете ще имат възможност да се снабдят и с порцеланови чаши със снимки на триумфалните моменти по време на дузпите, при които Козмин Моци спаси два удара, вкара един и влезе в историята на световния футбол.

ПФК "Лудогорец" готви още много изненади за феновете по случай участието на тима в груповата фаза на Шампионската лига. Съвсем скоро привържениците ще могат да се снабдят с нова гама висококачествени фен артикули, свързани основно с предстоящите мачове с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел.