Лудогорец благодари за подкрепата и съпричастността на "Анфийлд"

Във вторник вечер Лудогорец изигра поредния голям мач за историята пред 45 000 зрители на свещения "Анфийлд". Шампионите на България се държаха достойно след уникалната подкрепа, която получиха от трибуните на един от най-великите стадиони в света. Страхотната организация на фенкбуба на тима в Лондон Лондонгорец, довла на "Анфийлд" 1000 нашенци, плюс подкрепата на всички фенове на Лудогорец и други отбори, протували хилядите километри до Англия, осигури на "орлите" това, за което мечтае всеки отбор. "Мила Родино" на "Анфийл" впечатли Англия и света. Лудогорец загуби на терена, но вие, феновете на трубините, спечелихте. Спечелихте нещо повече от победа - респект в дома на футбола.

Благодарим ви, защото за пореден път забравихте клубните си пристрастия и застанахте зад тима в поредния мач за историята. Мач, в който Лудогорец не разочарова. Двубой, в който българският шампион за пореден път доказа, че има място в най-престижния футболен турнир.

Горди ме от факта, че визитата на Лудогорец в Ливърпул обедини много българи във форумите и социалните мрежи. За по-малко от 12 часа клубът получи мощна подкрепа, както от своите фенове, така и от такива на други отбори, които във вторник стискаха палци за Лудогорец.

Мачът с Ливърпул вече е история. Загубата боли, но никой не може да отнеме онова, което сътвориха 2000-те хиляди фенове на "Анфийлд". Ливърпул още дълго ще помни българската агитка и силният отбор на Георги Дерменджиев, който напълно заслужаваше поне равенството.

Сега наред е следващият велик мач - домакинството на най-големия отбор в света Реал (Мадрид). Да бъдем всички на "Васил Левски" на 1 октомври и да подкрепим момчетата. Те ще се отблагодарят достойно.

Пресслужба на ПФК Лудогорец