Лудогорец подпомага инициатива на Левски за футболен турнир

ПФК "Лудогорец" ще партнира на ПФК "Левски" в благородна кауза по популяризиране на футбола сред подрастващите. Двата клуба постигнаха договорката 50 процента от приходите от билети в мачовете на "орлите" в Младежката шампионска лига да бъдат отделени за организацията на столичен междуучилищен турнир. Надпреварата ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов" след завършване изграждането на игрището с изкуствена настилка. Както е известно, Лудогорец избра "Герена" за арена на мачовете на талантите от Младежката шампионска лига, като първия от тях е на 1 октомври срещу Реал (Мадрид).

Победителите в междуучилищния турнир ще имат страхотната възможност да изиграят демонстративни мачове срещу връстниците си от Лудогорец и Левски.

Цената на билетите за предстоящия сблъсък на Лудогорец с талантите на "кралския клуб" е 5 лева. Входните талони ще бъдат пуснати в продажба на 30 септември (вторник) в 15,00 ч. на касите на комплекс "Георги Аспарухов". Мачът на "орлите" срещу талантите от школата на "Кралския клуб" е на 1 октомври (сряда) от 16,00 ч. на Герена.

Пресслужба на ПФК Лудогорец