Съдийският наблюдател видял 6 грешки на Томсън в полза на Реал Мадрид

Съдийският наблюда­тел на „Васил Левски" - италианецът Лучи Лучано, се хванал за главата от гафовете на шотландеца Крейг Томсън и помощниците му, пише „Меридиан Мач". Дясна­та ръка на гуруто Коли­на изгледал внимателно спорните моменти на видеозапис след срещата и отчел осем груби грешки, като шест от тях били срещу Лудогорец.

Ето и кои са те:

1. Несъществуваща втора дузпа за Реал в 24-тата минута след театрално падане на Роналдо

2. Падналият Роналдо умишлено рита прескачащия го Козмин Моци в 28-ата минута, което трябва да бъде червен картон за порту­галеца.

3. Нарушение, извършено от Бензема срещу Александър Александров при второто попадение на „кралете"

4. Мисиджан е повален в наказа­телното поле в 84-тата минута - кристална дузпа, но Томсън дава само корнер

5. В 89-ата минута излизащият сам срещу вратаря Мисиджан е спрян с несъществуваща за­сада

6. В първата минута на добавеното време Томпсън дава наруше­ние на границата на на­казателното поле за иг­ра с ръка на Арбелоа, а повторението показва, че фаулът е в наказа­телното поле.

Лучано пък отчел ка­то гафове на Томсън в ущърб на Реал Мадрид факта, че не е изгонил Данчо Минев при нарушението срещу Ронал­до при първата дузпа и несправедливо отменен гол заради засада при 1:0 за разградчани. Италианският наблюда­тел не споделил каква ще бъде оценката на омазалия се шотлан­дец, но предвид реакци­ите му при гледане на записа тя ще бъде изк­лючително ниска.