Дерменджиев: При победа се класираме

Ето какво сподели старши треньора на Лудогорец преди заминаването за гостуването на Лудогорец в Швейцария срещу Базел.

"В Лудогорец целите винаги са били високи, ние отиваме да изиграем един добър мач и да спечелим точки."

"Всички са добре, тези, които са картотекирани, всички са на линия. Имаме достатъчно футболисти, Данчо (Минев) е един много добър футболист, но мисля, че Ангуло ще се справи също."

"Този кръг ще бъде важен не само за Лудогорец, а за разпределение на групата и на четирите отбора. С едно равенство може да бъдем втори, ако след това мачът с Ливърпул в София завърши както трябва."

"Реал Мадрид си е Реал Мадрид и го слагаме на първо място, но другите три отбора, дори ако вземем равен мач, ще бъде много добре. Но ние не отиваме за равен, отиваме да спечелим 3 точки. Ще бъде изключително труден мач, и Базел знаят каква е цената на този мач."

"Футболистите на Лудогорец са достатъчно рутинирани и мисля, че ще се справят. Тези мачове се играят тактически и нямат нищо общо с красивия футбол. Това са мачове за печелене на точки и класиране."

"Базел ще бъдат много напрегнати, но при нас психологическият ефект на напрежението ще бъде висок, защото евентуално една победа, знаете за какво става въпрос, че отборът ще е автоматично класиран."

Още по темата