Моци още под въпрос за дербито с ЦСКА

Снимка: lap.bg
В Лудогорец още не знаят със сигурност дали могат да разчитат на един от основните си футболисти Козмин Моци за мача с ЦСКА в края на седмицата. Централният бранител се контузи срещу Базел преди 10 дни, но не е ясно дали ще бъде на линия за сблъсъка с лидера в класирането на "Българска армия".

Лудогорец гостува на ЦСКА в събота, а само 4 дни по-късно посреща и Ливърпул в последен домакински мач в Шампионската лига. Желанието на всички в Разград е Моци да играе на Армията, а самият футболист също иска да се върне на терена възможно най-скоро. Първоначално обаче от лекарския щаб на тима разкриха, че възстановяване от един такъв тежък удар в бедрото, какъвто претърпя Моци, отнема около 20 дни.

Защитникът е в лагера на националния отбор на Румъния и все още не е ясно дали ще играе и за своята родина. Утре северните ни съседи играят контрола с Дания. Ако той е в състояние да бъде на терена, то Моци ще играе и с ЦСКА. Очаква се тези дни да бъде ясно как е защитникът на Лудогорец и Румъния. Той трябва да се завърне в лагера на разградчани в сряда и да започне да тренира с отбора. Тогава Георги Дерменджиев ще обяви и дали ще разчита на Моци за мача на Армията.

Симеон Кичуков, вестник "7 дни спорт"