Дерменджиев: Не е фатално да загубим от Ливърпул

Снимка: дарик
Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев е категоричен, че мърсисайдците разполагат с много класни играчи, а проблемът за лошите им резултати напоследък е психологически.

"Ще бъде труден мач. Надявам се да бъде и добър спектакъл. Ще играем свободно. Мачовете в Шампионската лига са много отговорни за нас. Играчите придобиха рутина. Ще се опитаме да играем така, че да стане добър мач и ние да се радваме накрая, но ако загубим, няма да е фатално. Ливърпул разполага с много добри футболисти. Мисля, че проблемът им е психологически", каза Дерменджиев, след което сравни предишния с предстоящия мач между двата тима.

"В Англия още бяхме непознати. Сега Ливърпул добре познава нашия състав. Те ще заложат всичко на този мач. Ливърпул има добри играчи, не искам да отличавам никой от тях. Вярно, че получават голове, но целият отбор играе в защита. Това е много стойностен отбор, с много добри футболисти. Във всеки момент всеки един от тях може да реши мача", допълни треньорът на "орлите", който изрази мнение, че участието на Лудогорец в ШЛ е голяма реклама и за България.

"За България е много добре, че Лудогорец дава повод да бъде коментиран в Европа и света. За нас също е перфектно, тъй като сме отбор на само четири-пет години", завърши Дерменджиев.