Лудогорец се наложи над Берое с 0-4 (ВИДЕО)

Лудогорец победи като гост Берое в Стара Загора с 0-4 в среща от XVIII кръг на "А" група. Първото попадение бе дело на Кишада, малко по-късно се разписа и Мисиджан. През второто полувреме отново Мисиджан се разписа за 3-0, а за крайното 4-0 бе точен Вандерсон в 83-ата минута.

В 5-ата минута Кишада се откъсна сам, подаде в наказателното поле на Берое, но старозагорци успяха да изчистят и контраатакуват. Венци Христов напредна, комбинира със свой съотборник и отправи удар, който бе успешно спасен от Владислав Стоянов.

В 11-ата минута Кишада пусна към Мисиджан, който стреля, но в страни от вратата на Берое.

Малко по-късно Георги Терзиев подаде към Кишада, който успя от ъгъл да забие топката в мрежата на Берое за 0-1!

Две минути по-късно Кайсара намери Мисиджан, който напредна отляво, направи двойно подаване с Марселиньо и излезе сам срещу вратаря на Берое, който успя да избие топката, но тя все пак попадна в мрежата му за 0-2!

В 37-ата минута Станислав Костов стреля, но в страни от вратата на Лудогорец.

В 53-ата минута отново Костов успя да отклони топката към далечния ъгъл на вратата, а вратарят на Лудогорец се разпъна и я боксира точно пред погледа на Георги Костадинов.

В 61-ата минута Кишада получи извеждащо подаване от Вандерсон, но опита да мами и топката му бе избита.

В 73-ата минута Мисиджан направи двойно с Кишада, остана сам срещу вратаря и вкара за класическото 0-3!

В 82-ата минута Вандерсон стреля, топката рикошира в Иво Иванов, след което отново попадна във Вандерсон, който я запрати в мрежата на Берое за 0-4!

Статистика и коментари

Запис