Лудогорец започва зимна подготовка на 6 януари

Лудогорец започва зимната си подготовка на 6 януари. Същия ден част от играчите ще минат на функционални тестове в клиниката „Еуровита“. Изследванията продължават на 7-ми и 8-ми януари, като телевизиите и фоторепортерите ще могат да направят снимки в клиниката на 6 януари между 10,00 ч. и 10,30 ч.

Началото на подготовката пропускат Юнес Хамза, който е част от националния отбор на Тунис, участващ в турнира за Купата на африканските нации между 17 януари и 8 февруари в Екваториална Гвинея, както и Жуниор Кайсара. По семейни причини бразилецът ще се присъедини към Лудогорец директно в Турция, където отборът ще проведе първия си лагер от 9 януари до 20 януари.
С представителния тим подготовка започват трима таланти от футболната академия на Лудогорец - Денислав Александров, Олег Димитров и Веселин Любомиров. Те ще бъдат на разположение на Георги Дерменджиев и за лагера в турския курорт Белек.

Първата за 2015 г. пресконференция на Лудогорец ще се проведе на 8 януари в 13,30 ч. в хотел „Феста“ в София. Участниците в брифинга ще бъдат обявени допълнително.

Клубът напомня, че интервюта с играчите се осъществяват само след предварителна заявка до PR отдела на клуба.

Лудогорец заминава за първия си подготвителен лагер в Турция на 9 януари сутринта с чартърен полет от Терминал 1 на летище София.