Дерменджиев: Не бих взел футболист на ЦСКА, отговорете си вие защо

Ето какво сподели старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев по време на първата пресконференция на Лудогорец за 2015 година.

"Имаме достатъчно футболисти. С тях играхме и в ШЛ. Ако решим да вземем футболист, той трябва да е значително по-висока класа. Затова оставяме с тези играчи. Доволен съм, че всички футболисти са тук и са здрави.

При всички случаи нашата концентрация ще е само във вътрешния шампионат, което ще е много добре. Едно е да играеш срещу Реал (Мадрид) и след това в нашето първенство. Надявам се, че в мачовете през пролетта ще играем така, както в ШЛ.

Има запитвания към наши футболисти, но изходящ трансфер може да се получи, когато е удовлетворен собственикът, а и играчът. По принцип в един отбор има футболисти, които не би трябвало да бъдат продавани. По моя преценка при нас такива са Владо Стоянов, Дяков, Моци, Марселиньо, Кайсара. Това са играчи, към които има интерес. Знам, че понякога има оферти, които не могат да се откажат. Също така не можем да се лишим и от футболисти като Данчо Минев, Фабио Ешпиньо, Роман Безяк."