Ангел Петричев: Не искам да продаваме играчи на инат

Въпреки отличното представяне на Лудогрец в Европа през 2014 г., към момента няма нито една конкретна оферта за някой от футболистите на шампионите. Това призна изпълнителният директор на „орлите“ Ангел Петричев по време на първата за 2015 година пресконференция на тима.

„Знаете, че нашата политика към момента за трансферите не е променена. За да се осъществи изходящ трансфер, освен клуба, трябва да бъде доволен и играчът. Трябва и двете страни да са удовлетворени. Има много голям интерес за наши играчи, има запитвания от най-различни дестинации и първенства, но оферта, която вкарваме в графата „сериозна“, все още не сме получили“, призна вчера Петричев.

„Заминаваме с тези момчета за Турция. Те ще бъдат момчетата, които ще изнесат пролетния дял на шампионата. Надявам се да видите по-силен Лудогорец с добре познати имена“, продължи шефът. „Няма как да кажа срещу каква сума бихме се разделили с даден футболист. Ние нямаме необходимост да продаваме футболисти на всяка цена. Не искаме да показваме на някой на инат, че можем да продаваме играчи. Ние можем да продаваме футболисти, бъдете сигурни. Направихме добри приходи не само от европейските турнири“, каза още шефът в Лудогорец.

Пресслужба на ПФК Лудогорец