Всички вратари в Лудогорец с равни шансове

Треньорският щаб на "Лудогорец" планира да даде равен шанс на всички вратари в отбора за предстоящите две контроли на турска земя. Както е известно, в неделя шампионите излизат срещу втородивизионния немски "Гройтер Фюрт", а два дни по-късно ще играят с "Динамо" (Москва).

Георги Дерменджиев вече е провел няколко разговора с треньора на вратарите Николай Донев. Специалистът е разкрил, че всичките му играчи се намират в добро състояние и са готови за игра. В момента Донев готви четирима, след като на лагера са Владо Стоянов, Милан Борян, Иван Чворович и Георги Аргилашки.

Разградчани планират двама да пазят срещу "Гройтер Фюрт" и други двама с "Динамо", като всички ще си разделят по 45 минути. Все пак всичко зависи от състоянието на Иван Чворович. Българският национал дълго време беше извън терена, след като счупи ключица през септември. Роденият в Сърбия вратар обаче тренира 100% и иска да играе възможно най-скоро.

За лагера в Испания под въпрос пък е участието на Георги Аргилашки. Най-вероятно талантливият пловдивчанин ще се присъедини към втория отбор, за да участва в контролите. Както е известно, Аргилашки пази на селекцията, която играе в младежката група до 21 години.

Вестник "7 дни спорт"